Industriële kwartstechniek

Renotek biedt met de industriële kwartstechniek een duurzaam en uniek alternatief. Het kwarts kan, net als crepi, op eender welke ondergrond worden geplaatst en fungeert als een erg sterke eindlaag voor uw gebouw of woning. Deze unieke, natuurlijke afwerking bestaat uit een gebroken natuursteen en is verkrijgbaar is zo'n twintigtal kleuren.

Spuit- en schilderwerken

Een snelle en propere oplossing om uw gevel een nieuwe look te geven, is uiteraard een nieuwe kleur. Ook hier biedt Renotek uit Lokeren zijn expertise aan en krijgt uw gevel een prachtige egale kleur opgespoten.

Elastisch voegenwerk

Elastische voegen zijn niet meer weg te denken bij gevelrenovatie en -bepleistering. Uw gebouw leeft als het ware en elastische voegen vangen uitzetting en inkrimping van uw gevel op om zo scheurtjes te vermijden. Renotek zorgt ervoor dat uw voegen netjes en professioneel geplaatst worden. De voegen zijn uiteraard water- en luchtdicht en bijna allemaal overschilderbaar. Voor de elastische voegwerken gebruikt Renotek enkel de beste kwaliteit siliconen. Ook brandwerende voegen zijn hier een optie.

De toepassingen van elastische voegen zijn eindeloos: voegwerk tussen cellenbeton en Silexplaten, voegwerk in vloeren, ramen en deuren en zelfs bij herstellingen van Ytong.

Ytong

Wanneer een Ytongmuur beschadigd wordt, wordt er al snel voorgesteld om de Ytong af te breken en te vervangen. Dit is echter niet altijd noodzakelijk. Wij van Renotek zijn gespecialiseerd in de herstelling van Ytong.

Bij Ytong is herstelwerk met mortel of cement niet aan te raden. Veel beter is om hiervoor een beroep te doen op Renotek. Indien nodig vullen wij het gat op met Ytong en werken wij af met een herstelpoeder. Wanneer de schade echter niet te groot is, volstaat het om enkel het poeder aan te brengen en het geheel netjes af te werken met een deklaag of indien gewenst, met industriële kwarts. Zoals u merkt, zijn de mogelijkheden bij Renotek eindeloos en is uw Ytongmuur zeker niet verloren bij kleine of grotere schade.

Contacteer ons Vrijblijvende Offerte?

Aarzel niet om uw plan aan ons voor te leggen.
Wij werken een gedetailleerde en vrijblijvende offerte voor u uit.

Gratis offerte